Atlas Flytt & Transport

Östersunds STARKASTE Flyttfirma.


Professionell Flyttfirma Östersund

Hos oss är du trygg.

Vi är proffs.

Vi låter våra kunders omdömen vara vår främsta marknadsföring. Vi på Atlas flytt är inga magiska tekniker, högteknologisk utrustning eller besitter några hemligheter som ingen annan flyttfirma Östersund har.

Vad vi däremot har är ett jäkla kvalitetstänk, en professionalism från start till mål, väl utbildade och erfarna flyttkarlar (I riktigt snygga arbetskläder) och pålitliga fordon så du inte ska behöva oroa dig om flyttfirman dyker upp eller inte!

Vi ämnar att vara den bästa flyttfirman i Östersund med omnejd. Och med din hjälp kan vi nå dit. Tveka inte på att höra av dig till oss med önskemål eller feedback.

Kostnadsfri offert

Vi börjar vår kommunikation med att göra en volymberäkning av ditt bohag eller det gods som ska flyttas från punkt A till B. Tillsammans med din packlista så går vi igenom att par olika variabler som är avgörande på priset.

Efter det kan vi direkt ge dig en helt förutsättningslös och kostnadsfri offert!

Rådgivning & Planering

När du fått ditt pris och känner att det är dags att boka, så påbörjas planeringsarbetet direkt, även om det veckor eller kanske månader kvar till själva flytten ska utföras. Vi gör då det grova jobbet åt dig, och försöker anpassa oss till bästa förmåga efter dig och ditt schema. Givetvis kan du rådfråga oss om allt från Flytt, Packning och Magasinering och mycket mer. 

Pålitligt utförd flytt med full garanti

När det är dags för att flytta hör vi av oss till dig igen ett par dagar innan. Vi sätter en ungefärlig tid för pålastning, transport och avlastning och under hela resan från start till mål kan du vara trygg med att dina grejor hanteras av riktiga proffs, och att ditt gods både är försäkrat och att du din flytt utförs med garanti.

Givetvis tillämpar vi också branschpraxis kallat 'Bohag 2010' vilket du kan läsa mer om på vår sida.

Flyttfirma Östersund

Atlas Flytt i Östersund

Atlas Flytt & Transport är en flyttfirma Östersund som grundades i Luleå år 2020. Vi må vara unga på papper, men vår erfarenhet har ett spann över fler decennier. 

Atlas Flytt uppkom efter en sammanslagning av två etablerade flyttfirmor i Östersund och har en blandning av unga och pigga killar och tjejer, och mer erfarna och (lite äldre) gubbar som varit med förr. 

Vi har tusentals flyttar under bältet och genom åren har vi sett och stött på det mesta. Från de små studentflyttarna upp till stora, rikstäckande och utlandsflyttar. 

Vårt primära fokus är att erbjuda en lokal tjänst här i Östersund med omnejd, men det spelar ingen roll om du ska flytta inom orten, eller om du ska på andra sidan landet. Vi vill vara ditt självklara val när du söker Flyttfirma Östersund.

Välkommen till oss på Atlas Flytt, den starkaste flyttfirman i Östersund.

Vi är inte vilken Flyttfirma som helst.

Atlas Flytt i Östersund – Varför vi är det självklara valet för ditt nästa flyttprojekt

Som flyttfirma Östersund krävs det att man

 1. Lokal expertis med gedigen erfarenhet

Visst, Atlas Flytt kanske på papper är ungt som företag, men vår historia är mycket äldre och rikare. Vi är frukten av en sammanslagning av tre etablerade flyttfirmor som haft sina rötter djupt planterade i denna region i årtionden. Vår djupa kännedom om Östersunds gator, byggnader och klimat, tillsammans med vår expertis, garanterar en smidig flytt varje gång.

 1. Kvalitet och service i världsklass

Varje medlem i vårt team delar en gemensam vision: att återuppliva den professionella stoltheten i flyttbranschen. Det innebär att varje liten detalj, från våra högkvalitativa transportfordon till det sätt på vilket vi hanterar varje objekt, speglar den högsta kvalitetsstandarden. Vi går den extra milen för våra kunder, vilket är särskilt märkbart i hur vi noggrant förpackar och lastar varje föremål. För oss är en kvalitativ flytt inte bara om att förflytta saker – det handlar om att skapa en sömlös övergång för våra kunder.

 1. Anpassningsförmåga för varje utmaning

Östersund är unikt, och varje flytt har sina egna specifika utmaningar. Men vi ser varje utmaning som en möjlighet att visa vår kompetens. Oavsett om det är en storskalig flytt som korsar hela regionen eller ett litet byte av bostad inom Östersund, har vi kunskapen och verktygen för att göra jobbet. Och ja, vi erbjuder en komplett flyttlösning, från demontering till en slutlig flyttstädning i samarbete med våra betrodda lokala partners. Allt du behöver, allt på en plats.

Slutsats

I hjärtat av Östersund har vi på Atlas Flytt cementerat vårt rykte som den mest pålitliga, effektiva och högkvalitativa flyttfirman i området. När du väljer oss, väljer du lokal expertis, oöverträffad kvalitet och en service som gör flyttprocessen smärtfri. Välkommen till Atlas Flytt – Östersunds bästa flyttfirma.

Så väljer du rätt flyttfirma i Östersund med omnejd.

I Sverige ställs höga krav på flyttfirmor, och det råder noggranna regleringar och förordningar i branschen. Dessa riktlinjer omfattar allt från fordonens tillstånd och skick till personalens kvalifikationer och kundens säkerhet vid eventuella skador. Det är också av yttersta vikt att du som kund verifierar att företaget du anlitar för din flytt innehar alla nödvändiga tillstånd och certifikat. 

Yrkestrafikbevis: Det är ett måste för en seriös flyttfirma att ha detta tillstånd, antingen direkt eller via den transportör som utför flytten. För att bekräfta detta kan du enkelt ta kontakt med transportstyrelsen.

Kompetent personal: Det räcker inte med att ha fysiskt starka arbetare inom flyttbranschen. De bör även vara utbildade och välskolade i rätt metoder för packning, lastning och transport. Detta för att garantera att dina ägodelar levereras i oskadat skick.

Öppen prissättning: Dolda kostnader är något alla vill undvika. När du får ett fast pris på din flytt ska detta avtal vara klart och tydligt. Eventuella extra kostnader, på grund av missförstånd eller oväntade situationer, bör godkännas av dig som kund innan de påförs.

Med dessa punkter i åtanke kan du känna dig säker på att du gör ett välgrundat val när du anlitar oss som flyttfirma i Östersund.

Flyttfirma Östersund med Omnejd

Tänk på priset – men låt det inte styra allt.

Här på Atlas Flytt & Transport lever vi efter ett talesätt: “Man får vad man betalar för.” När beslutet om att välja flyttfirma i Östersund ska tas, blir priset ofta en avgörande faktor. Och med all rätt, vem önskar att betala mer än nödvändigt?

Det är dock viktigt att komma ihåg att inom flyttbranschen – liksom inom många andra serviceyrken – är priset ofta en indikator på kvaliteten på tjänsten. Att sträva efter den mest kostnadseffektiva lösningen kan vara avgörande, särskilt för de med en mer begränsad budget. Men det gäller också att se helheten: inte bara det initiala offertpriset, utan de potentiella kostnader som kan uppstå vid val av en mindre kvalificerad firma.

Marknaden är fylld med företag som erbjuder tjänster till lockpriser. Men sanningen är att kvalitet har sitt pris. Hos Atlas Flytt & Transport balanserar vi pris och kvalitet tack vare vår gedigna erfarenhet och vårt effektiva arbetssätt. Medan vi inte nödvändigtvis är det billigaste alternativet, kan vi garantera att när flytten är genomförd kommer du känna att du gjorde rätt val.

Välj Rätt Flyttfirma Östersund

Flyttfirma Östersund Pris

Så räknar vi fram din offert. 

De flesta som kontaktar oss för en offert gällande flytthjälp frågar efter ett fast pris. Givetvis så bistår vi gärna med det, då ett fast pris när man bokar en flyttfirma Östersund kan vara en stark fördel för dig som kund, och ger oss som flyttfirma också möjligheten att kalkylera och justera vår prissättning och tidsplanering. Priset för flytthjälp i Östersund kan skilja sig en del från andra städer och orter. Vissa regioner är betydligt dyrare baserat på en rad olika variabler, medans vissa är lite billigare – framförallt om man kollar i de större städerna. När vi på Atlas Flytt & Transport räknar fram ett pris på din flytt, så tittar vi på en rad olika faktorer som spelar in. Vi har räknat på tusentals flyttar genom åren, så därför är såklart det här en självklarhet för oss – men för dig som konsument som kanske aldrig anlitat en flyttfirma Östersund förut så kan det verka lite komplext.

Här nedan kan du se de grundläggande variablerna som utgör priset på din offert. Alla offerter är individuella och vi tar också offertkalkylen seriöst. Vårt mål är att det fasta pris du får av oss, ska också vara det pris du betalar i slutändan. Notera att många flyttfirmor har en tendens att höfta, och lägga sig lågt för att du ska välja just dem. Detta är inget fel i sig, men det är i sådana fall viktigt att du läser det ‘finstilta’, då även om du har ett fast pris från din flyttfirma, så gäller endast detta under vissa villkor.

 • Volymberäkning (m3): Du som kund upprättar en packlista och skickar in till oss, och där gör vi en noga uträkning och bedömning av den totala volymen på ditt bohag. Detta gör att vi kan se exakt vilken storlek på fordonet vi behöver ta med oss, och ungefär hur många timmar det kommer ta.

 • Transporttid & Avstånd: Transporttiden mellan adresserna läggs till på det fasta priset. Detta skyddar dig som kund mot eventuella förseningar på grund av hög trafik, vägarbeten eller missberäkning från flyttfirman. Det läggs också till en avgift per kilometer och för själva fordonet, då detta inte är RUT-berättigat, något vi berättar mer om i ett senare stycke. Skillnaden på att flytta inom Östersund eller flytta en bit utanför, även om det är i samma kommun, kan skilja sig en hel del på priset.

 • Bostaden:

  • Våning: Hur många våningar upp och ner ska bohaget på båda adresser, och hur ser trapporna ut?
  • Distans: Är det en lång sträcka från parkeringen till dörren, eller kanske din lägenhet befinner sig långt in i ett lägenhetshus som kräver en längre bärsträcka?
  • Hiss: Finns det hiss, och isåfall vilken storlek?
 • Tidpunkt:

  • Säsong: En längre flytt mitt i vintern beräknas ta längre tid än en likvärdig flytt under sommaren, vilket kan göra skillnad på det slutliga priset oavsett om du har fast pris eller löpande timpris.
  • Veckodag: Om du behöver anlita en flyttfirma på helgen, så kan det vara så att det blir en högre kostnad än en veckodag.

Detta kanske ser mycket och krånglig ut, men faktum är att detta är en beräkning vi gör snabbt som blixten genom att läsa ditt kontaktformulär eller genom ett kort telefonsamtal. Priset kalkyleras sedan enligt dessa variabler och lägger grunden till ditt slutliga pris. Vi har gedigen erfarenhet som Flyttfirma Östersund och kan guida dig genom detta enkelt. Förbered alltid en packlista, adresser och den info som behövs – så har du en offert inom ett par minuter.

Exempelpriser för att anlita Atlas Flyttfirma i Östersund:

Bohag 1 : Lägenhet till Radhus
Volymberäkning: 20 Kubikmeter (3000-4500kr)
Antal våningar: 2st med hiss (+500kr)
Transporttid: < 30 minuter (+250 kr)
Antal KM: 25 (+200kr)Totalt pris : 3800-5000kr inkl RUT & Tilläggskostnader.

Bohag 2: Hus till Hus långflytt
Volymberäkning: 40 Kubikmeter (6000-8000kr)
Antal Våningar: 0 st
Transporttid: 5 timmar (+1500-2000kr)
Antal KM: 400 (+1000-2000kr)
Totalt Pris: 8500kr-12000kr inkl RUT & Ej RUTberättigade avgifter

OBS! Dessa är endast exempelpriser på hur en offert kan se ut och speglar inte verkliga offerter eller beräkningar. Kontakta oss för en korrekt offert, den är helt gratis!

Checklista Flyttfirma Östersund

Checklista Flyttfirma Östersund

Att tänka på innan och vid din flytt.

Oavsett om du ska anlita en flyttfirma Östersund, förhoppningsvis oss på Atlas Flytt & Transport, eller om du ska utföra flytten själv så kan du använda den här checklistan som en guide inför din flytt.

Värt att notera är dock att när du väljer att anlita en professionell flyttfirma Östersund, så kommer givetvis majoriteten av dessa punkter falla på dennes ansvar, och givetvis kan du själv styra hur mycket du vill ha hjälp med

Vissa föredrar att utföra det mesta själv, och endast ha hjälp med själva transporten, medans vissa vill ha en totalflytt där de bara lämnar över nyckeln och får hjälp med allt från packning till flytt, till uppackning och magasinering.

Checklista för din flytt!

Planering:

 • Bestäm flyttdatum.
 • Boka en flyttfirma Östersund eller hyra ett transportfordon om du planerar att göra flytten själv.
 • Kolla möjlighet att ta ledigt från jobbet, vissa avtal har nämligen “Flyttdagar” du kan ta ledigt för.

Rensa & Sortera:

 • Rensa ut saker du inte längre behöver eller vill ha med.
 • Sälj, skänk eller återvinn saker du inte behöver.
  Notera att återvinning täcks inte av RUT-avdraget om du anlitar en flyttfirma Östersund.
 • Börja packa saker som sällan används.

Förpackningsmaterial:

 • Köp lådor, packpapper, bubbelplast, tejp och märkpennor. Om du inte planerar att flytta flera gånger, så kan du välja billigare typer av kartonger och material. Köp dock tjockare flyttkartonger för porslin serviser!
 • Överväg att använda oömma kläder eller handdukar för att skydda sköra saker, då slipper du allt för mycket packplast och dylikt.

Packa:

 • Märk varje låda med innehåll och vilket rum den ska till.
  TIPS! Märk på “toppen” av lådan så att du eller flyttkarlarna kan se vart de ska ställa kartongerna utan att behöva vrida och vända på dem.
 • Packa en väska med nödvändigheter för första dagen/natten i ditt nya hem.
 • Ta bilder av elektronikanslutningar för enkel återanslutning senare.
 • Lägg alla värdesaker som pass, mediciner, värdehandlingar i en separat väska eller låda, och förvara denna säkert på en egen plats. Rekommenderat att ta denna i bilen, och inte i flyttlasset.

Adressändring:

 • Meddela ditt nuvarande och kommande energibolag om flyttdatum.
 • Uppdatera din adress hos posten och andra relevanta institutioner.
 • Informera vänner och familj om din nya adress.

Städning:

 • Beställ en Flyttstädning eller planera noga din flyttstädning själv, räkna med att det tar många timmar och ibland dagar. Städfirma kan hantera ca 10-15 kvadratmeter per timme flyttstädning, medans en privatperson städar ofta i ett lägre tempo.
  Räkna 5 kvm per timme för säkerhetsskull!

Säg upp och byt Abbonemang & Avtal:

 • Se över dina nuvarande abonnemang och avtal, och avgör om de ska överföras, sägas upp eller ändras.
 • Teckna nya abbonemang för din nya adress, så som TV, Internet och dylikt – Så är dem redo för dig när det är dags att flytta in.

Djur & Barn:

 • Om du har husdjur, förbered dem för flytten genom att packa deras saker och överväg att ordna med tillfälligt boende under flyttdagen.
 • Planera för barnens aktiviteter under flyttdagen, överväg barnpassning om nödvändigt.
  Om ni anlitar oss på Atlas Flytt så kan ni släppa allt och ta med ungarna på en rolig utflykt istället!

Sista Minutens Uppgifter:

 • Se till att alla värdesaker, som smycken och viktiga dokument, är säkra. Flyttfirman bör inte hantera dessa och kan inte garantera dem mer säkerhet än något annat gods.
 • Förbered nycklar för att lämnas till nya ägare eller hyresvärd.

Flyttdagen:

 • Dubbelkolla alla rum, skåp och skrymslen för att säkerställa att ingenting lämnats bakom.
 • Kontrollera att allt lastas och transporteras på ett säkert sätt.
 • Hämta ut nycklarna till ditt nya hem i god tid. Om du har en flyttfirma Östersund anlitad så är det viktigt att denne inte står och väntar på eventuell överlämning, då det kan tillkomma rätt dyra stilleståndsavgifter.

Efter Flytten:

 • Packa upp lådor rum för rum.
 • Återanslut alla elektroniska enheter med hjälp av de bilder du tog tidigare.

Med denna checklista i handen kan du känna dig mer organiserad och förberedd inför din kommande flytt, oavsett om du utför den själv eller om du anlitar oss på Atlas Flytt!

RUT-Avdrag Flyttfirma Östersund

Information om RUTavdrag när du anlitar Flyttfirma Östersund.

När du anlitar företag för så kallade hushållsnära tjänster i Sverige, har du i regel rätt att göra ett “RUT”-avdrag. Men vad exakt är RUT-avdraget, vad gäller det för och i vilket sammanhang kan du nyttja det när du anlitar Atlas Flytt & Transport?

Vad är RUT-avdraget?

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är ett skatteavdrag som syftar till att göra det billigare för privatpersoner att anlita tjänster inom till exempel flytt, städ, fönsterputs och mycket mer.

Hur fungerar RUT-avdraget med flyttfirmor?

När du anlitar en flyttfirma Östersund kan du göra RUT avdrag för själva arbetskostnaden. Som tur är, så är oftast den största delen av kostnaden vid en flytt just arbetet, och således har du i regel avdraget på majoriteten av totala priset. När du anlitar Atlas Flytt & Transport så gör vi såklart allt i ordning åt dig och fixar RUT-avdraget direkt på fakturan. Du behöver alltså inte trockla med deklarationer eller hålla koll på exakt vad du för göra avdrag för eller inte. Du betalar det överenskomna beloppet, och vi fixar resten!

Hur mycket kan man dra av?

För närvarande kan du göra avdrag för 50% av arbetskostnaden, upp till ett maximalt belopp om 50 000 kronor per person och år. Om du till exempel betalar 4000 kronor i arbetskostnader till din flyttfirma, kan du dra av 2000 kronor direkt på fakturan genom RUT-avdraget.

Vem kan dra nytta av RUT-avdraget?

För att kunna utnyttja RUT-avdraget måste du vara skattskyldig i Sverige. Det gäller även sambo eller make/maka om ni bor tillsammans. Du måste även ha en inkomst och betala skatt upp till en viss nivå för att få nyttja hela eller delar av RUT-avdraget. Om du vill veta mer om det, eller om du vill kolla ifall du själv är berättigad att göra RUT-avdrag, så kan du läsa och prata direkt med Skatteverket.

Vad får man INTE göra RUT-avdrag för?

Denna punkt är nästintill viktigare för dig att ha koll på än det ovan. Anledningen till det är att det finns en hel del aktörer ute på marknaden som kanske inte gör en ordentlig genomgång med dig som kund om vad som faktiskt ingår och inte. Det skickas på tok för många “snabba offerter” ute på internet, och i slutändan är det du som kund som kan drabbas.Om ett arbete inte är RUT-berättigat, så är det du som kund som kommer bli nekad av Skatteverket, och således kommer du behöva betala resterande belopp själv till flyttfirman. Om avdraget går igenom, men du blir kontrollerad i efterhand, så blir du återbetalningsskyldig till Skatteverket istället.Exempel på vad som EJ INGÅR i RUT-avdraget.

 • Transportkostnader & Fordonsavgifter
 • Transport till & från Återvinningscentralen
 • Dödsbon
 • Företagslokaler & Företagslägenheter
 • Upphämtning av varor från butik

Om du är orolig att din flyttfirma inte har gjort rätt, ska du genast kontakta Skatteverket för att dubbelkolla om din offert eller faktura är korrekt utförd. Om du till exempel vet om att hela eller delar av din flytt har gått till Återvinningscentralen, så ska detta justeras direkt.Om du får en offert av en flyttfirma Östersund på ett dödsbo och denne har medtagit RUTavdraget, bör du neka offerten på en gång. Samma gäller om du får en offert med endast arbetstimmar och RUTavdrag. Alla Flyttfirmor har fordons och transportkostnader. Undvik oseriösa aktörer genom att hålla utkik efter dylikt.Vi tar detta på allvar, därför kan du alltid vara trygg med att du får rätt typ av offert och rätt RUT-avdrag när du anlitar Atlas flytt som din flyttfirma Östersund.

Packhjälp vid flytt i Östersund

Packhjälp inför Bohagsflytt

Packhjälp är något som inte ingår i en “standardflytt” men självklart är något de flesta flyttfirmor kan bistå med.

Det finns egentligen ingen tumregel om vad packhjälp kostar, utan brukar oftast gå på löpande timpris. Detta för att det skiljer sig väldigt brett vilken typ av tidsåtgång det handlar om, beroende på vad som ska packas.

Vi på Atlas erbjuder såklart packhjälp, och kommer med rejäla proffsgrejor och gör ett gediget jobb för att skydda ditt lösöre under flytten. Kontakta oss idag och fråga om packhjälp så kan vi bistå med ett ungefärligt kostnadsförslag när du anlitar oss som Flyttfirma Östersund

Packhjälp Flyttfirma Östersund

Magasinering Östersund

Magasinera hela eller delar av bohaget.

Om du är i behov av att magasinera ditt bohag, eller kanske förvara delar av det under en kortare period, så finns det möjlighet för detta.

Fråga oss om vi kan bistå med hjälp att magasinera, så tar vi en titt om det finns plats i våra egna lokaler, eller via någon av våra samarbetspartner.

En värd notering gällande magasinering och RUT-avdrag är att avdraget endast är möjligt att nyttja mellan bostad och magasin om det handlar om en kort tids magasinering, och inte till ett permanent eller långtidsförvaring i ett förråd.

Många Flyttfirmor i Östersund har inte möjligheten till magasinering, så kolla detta noga innan. Vi fixar det såklart, hör av dig till oss för en offert!

Magasinering Östersund
Flyttfirmor Östersund

Flyttfirmor i Östersund

Välja rätt bland alla flyttfirmor.

Hur väljer man rätt Flyttfirma Östersund? Oavsett om du planerar att välja oss på Atlas Flytt & Transport eller om du väljer en annan firma för flytthjälp i slutändan, så vill vi såklart hjälpa dig med det vi kan. Därför har vi nu skrivit ihop en guide till hur du väljer rätt flytthjälp, och vad du ska tänka på innan bokning.

Välja Rätt Flyttfirma Östersund: En Steg-för-Steg Guide

1. Forska och Be om Rekommendationer Prata med vänner, familj, och kollegor som nyligen har flyttat. Personliga rekommendationer är ofta de mest pålitliga. Dessutom kan online-recensioner ge en indikation om en flyttfirmas rykte.

2. Begär Offert från Flera Firmor Det är smart att inte nöja sig med den första offerten man får. Begär prisuppgifter från minst tre olika företag för att jämföra. Men kom ihåg, det billigaste alternativet är inte alltid det bästa och nästan viktigast av allt

3. Jämför äpplen med äpplen Det är ganska lätt för en flyttfirma att kasta ut ett billigt pris för att få ett avtal med dig som kund. Det är då jätteviktigt att du faktiskt kollar så att flyttfirman har gjort rätt i offertprocessen, för ett fast pris behöver inte betyda ett fast pris i slutändan när du bokar flytthjälp.

Snabb checklista:

Har ni gjort en volymberäkning?

Har flyttfirman lämnat pris på rätt storlek?

Har ni haft telefonkontakt?

4. Kontrollera Yrkestrafiktillstånd & Försäkring Se till att den flyttfirma Östersund du överväger har nödvändiga tillstånd och certifikat. Det behöver inte nödvändigtvis vara flyttfirman du bokar med som har tillståndet, men begär då att få reda på vem som innehar det och kolla sedan upp den individen eller underentreprenören.

5. Säkerställ vad du köper Vissa flyttfirmor erbjuder bara grundläggande tjänster medan andra kan erbjuda helhetslösningar som inkluderar packning, transport, uppackning, och till och med förvaring. Oavsett vilken modell du önskar, se till att den faktiskt är medtagen i offerten så du inte stöter på strul på flyttdagen.

6. Läs Det finstilta Innan du skriver på något kontrakt, se till att du noggrant går igenom alla villkor. Om något inte är klart, ställ frågor. Kontrollera också försäkringsalternativen för att skydda dina tillhörigheter. En god trygghet är om din flyttfirma Östersund tillämpar Bohag2010

7. Kontrollera Fordon och Utrustning Ett professionellt flyttföretag bör ha välunderhållna fordon och den senaste utrustningen för att hantera dina tillhörigheter med omsorg.

8. Ställ Frågor om Personalen Det är viktigt att veta om företagets anställda är fast anställda eller tillfälliga arbetare. En stabil personalstyrka är ofta ett tecken på ett pålitligt företag.

9. Betalningsvillkor Idag kommer de flesta företag vilja ha betalt direkt på plats. Om du önskar andra betalningsvillkor behöver du begära detta i förväg, om inget annat sägs i avtalet.

10. Lita på Din Magkänsla Om något inte känns rätt, om företagets representanter är oartiga eller oprofessionella, eller om det finns några andra varningstecken, överväg att välja en annan leverantör.

11. Efter Flytten: Ge Feedback När flytten är avslutad, ta dig tid att ge feedback. Detta hjälper företaget att förbättra sina tjänster och hjälper andra kunder i deras val av flyttfirma Östersund.